Renovation of House and Kitchen

North Vancouver, British Columbia
Guest's Kitchen View - BEFORE
Guest's Kitchen View - BEFORE

The 10'x30' kitchen not only felt cramped and unappealing it severely limited the ability to comfortably entertain and then only with a small number of guests.

Guest's Kitchen View - AFTER
Guest's Kitchen View - AFTER

The island was designed to be the ideal spot for guests and hosts to interact in the middle of the action.

View of the Living Room - AFTER
View of the Living Room - AFTER

Removing the white brick wall opened the kitchen wide to enjoy all the entertainment activities and views.

Guest's Kitchen View - BEFORE
Guest's Kitchen View - BEFORE

The 10'x30' kitchen not only felt cramped and unappealing it severely limited the ability to comfortably entertain and then only with a small number of guests.